Izgradnja objekata

Sistemom “ključ u ruke” ili roh-bau izvedbom, gradimo kuće i objekte stambenih, poslovnih i drugih namjena. Nakon 20 godina iskustva širom Hrvatske, te nekoliko godina u Švicarskoj i Njemačkoj, svakom investitoru možemo jamčiti vrhunsku kvalitetu izvedbe svih radova,neovisno o namjeni, stilu gradmje i podneblju.

Prilagodljivost zahtjevima projekta ili investitora je danas izuzetno važna, a mi i Vama možemo jamčiti da ćete našim angažmanom dobiti objekat upravo po Vašoj zamisli, maksimalno prilagođen svrsi za koju se izgrađuje. Maksimalno uvažavamo investitorove zahtjeve kao i zahtjeve projekta, te pravila struke.

Pripremni i zemljani radovi

“Hefest Dom” d.o.o. daje jamstvo na sve izvedene pojedinačne radove, kao i vrhunsku kvalitetu cjelokupne izvedbe, brzi rok realizacije, te korektnost u svakom segmentu posla.

To se odnosi i na radove uređenja okućnica i dvorišta koje nudimo uz izgradnju objekata, Za zemljane radve koje obavljamo, posjedujemo dostatnu tehniku

Radovi izgradnje kojnudimo su slijedeći:

 • izgradnja
 • izvedbe krovišta i ravnih krovova
 • izrada krovišta sa svim vrstama pokrova

Ponudom obuhvaćamo i:

 • dogradnju kuće ili drugog objekta, te manje ili veće preinake na kući ili izvedbe potpornih zidova
 • izgradnja vanjskih pećenjara s uređenjem okućnica
 • izvedbe nastrešnica, sjenica....
 • zidanje
 • montaža i uređenje drvenih kuća

Zidanje

Individualnost se očituje u detaljima. Za određena uređenja postojećih prostora, kao i za izvedbe noviih, kako bi se istakli detalji i određeni elementi, a u konačnici postigao ambijent određenog ugođaja ili stil, nudimo Vam vrhunske zidarske radove starom opekom, kominaciju sa drvetom, te ostale „male tajne 70-godišnje tradicije“ kako bi prostori poput konoba, vinskih podruma, vrtovi, ugostiteljski objekti i njihove terase...bili upravo po zamisli investitora-naručitelja.

Zidanja obuhvaćaju i standardnu izvedbe:

 • zidanja Ytong sistemom
 • zidanja vienerberg sistemom
 • zidanja betonskim blokovima i blok-opekom
 • zidanje fasadnom i običnom opekom...
 

Krovovopokrivački i tesarski radovi

U našoj su ponudi izvedbe krovišta svih vrsta (dvoslivni i višeslivni, kao i ona po posebnoj narudžbi). Krovove pokrivamo svim vrstama krovnog pokrova, a izbor prepuštamo Vama.Vršimo i kompletne sanacije krovišta, kao i preinake.

Izvedbe kroovpokrivačkih radova obuhvaćaju izvedbe i najkompliciranijih krovišta, kao i iz-vedbu krovnih kućica najrazličitijih stilova.

Montaža i uređenje drvenih kuća

Dugogodišnja tradicija nom omogućuje vrhunsku ponudu drvenih kuća i njihova uređena, maksimalno prilagođena ukusu i zahtjevu naručitelja. Maksimalna pilagodba obuhvaća vrsu drveta, pokrova, stil uređenja i izvedbe...

Prilikom izvedbe drvenih kuća, vršimo i kompletno uređenje okućnice, kako bi i objekat sa pripadajućim eksterijerom tvorio izuzetno atraktivnu, a za boravak poženju cjelinu.

Hidroizolacije

Iizvodimo sve vrste hidroizolacija na svim objektima, ali i dijelovima objekta neovisno o namjeni. Izvodimo hidroizolacije krovova, temeljnih ploča, podzemnih vertikalnih zidova, terasa, balkona, bazena, temelja, podruma, cisterni za vodu...

Sistem hidroizolacije prilagođavamo konkretnom poslu a koristimo sve klasične sisteme hidroizolacije, kao i dokazane sisteme suvremenog doba poput Sike i ostalih.