Vrhunska PVC stolarija

„Hefest Dom“ proizvodi PVC stolariju renomiranog proizvođača „Alfhacan, šestokomornog (i više) profila s koeficijentom prolaza Uf. 1,3W (m2K) i dvije brtve. Ostakljeni su IZO staklom koji daje izuzetan koeficijent toplinske provodljivosti, a također nudimo i staklo LOW-e punjeno plinom argonom s kojim se postiže još bolja toplinska provodljivost.

Okovani su okovom „Roto,“ koji je izrađen na bazi nikla i aluminijskih legura, a odlikuje se velikom otpornošću na atmosferske utjecaje.

Individualan pristup

“Hefest Dom” Vam danas nudi prodaju i ugradnju PVC uz maksimalnu prilagodbu potrebama individualnog naručitelja, nudeći uvijek moderni dizajn i maksimalnu uklopivost neovisno o vrsti i stilu gradnje objekta.

Ovaj izbor omogućuje da kod nas, na jednom mjestu dobijete kompletan asortiman proizvoda iz PVC stolarije, idealne upravo za Vaš objekat neovisno da li je u pitanju obiteljska kuća, vila, stan, poslovni proctor, starija kuća ili zgrada u adaptaciji, trgovački proctor ili proctor javne namjene (vrtići, bolnice, ustanove….).

Nudimo: prozore, vrata, zimske vrtove, klizne stijene, zatvaranje balkona...

Jedinstvena ponuda-stari štokovi-nova vrata

Maksimalna prilagodljivost naše firme se ogleda u mogućnosti da bez izmjene štokova, umjesto dosadašnjih vrata ugadimo pvc vrata po mjeri.

Pri tom, Vaš drveni štokobložimo pvc profilom čime postje zaštičen i trajan poput samih vrata ili prozora. Na raspolaganju su Vam sve ral-boje.

Alu Stolarija

Nudimo alu-stolariju sa prekinutim i neprekinutim termickim mostom. Vrhunske su izvedbe za sve namjene: zatvarnje balkona i terasa, klizne stijene, veće ostakljene površine, a posebno za pregradnju većih prostora koji se ne zagrijavaju.

Stolarija

U našoj je ponudi:

 • drvena stolarija
 • pvc stolarija
 • alu stolarija
 • drvo-aluminij

Ovisno o Vašim željama, nekom od naših se ponuda možemo maksimalno prilagoditi Vama, kao i potrebi objekata ili prostora, njegovoj namjeni.

Drvena stolarija

Maksimalno se možemo prilagoditi svim Vašim zahtjevima neovisno da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor bilo koje namjene. Vrhunska kvaliteta potvrđena je Certifikatom EN ISO 9001:2008.

Program drvenih vrata

 • Masivna ulazna vrata
 • Masivna se ulazna vrata izrađuju od troslojnog-lame-liranog drvenog profila sušenog na optimalnih 10% vlage po Europskim DIN standardima. Površinski su obrađena temeljnim i završno zaštićena premazima iz naše ral-skale boja. U sva je vrata ugrađena sigurnosna brava, a moguće je ugraditi i elektro-bravu.

 • Masivna sobna vrata
 • Ova se vrata izrađuju od punog drveta smreke ili hrasta, obojena pigmentnim pokrivenim bojama po želji kupca, te završno obrađena lakiranjem u 2 nanosa. Moguće je naručiti vrata sa staklom ili sa nadsvjetlosnim elementom.

 • Vrata od prirodnog furnira
 • MCR vrata
 • HDF– vrata bojana bojama po ral-karti
 • Oplemenjena vrata za sve prostore

Drvena vanjska stolarija

Naši se prozori izrađuju od troslojnog-lame-liranog drvenog profila sušenog na optimalnih 10% vlage po Europskim DIN standardima, što omogućuje kvalitetnu izradu i manipulaciju tokom proizvodnje. Neke od vrsta drva su: smreka, hrast, ariš, meranti... Nudimo 2 sis-tema profiliranja:a. 68 mm, 78 mm, 92 mm, koji su iz vlastite proizvodnje.

Prizvodnja drvenih i drvo-aluminijskih prozora sa dvoslojnim ili troslojnim staklom. Najkvalite- tnije IZO staklo različitih debljina omogućuje maksimalnu zvučnu i toplinsku izolaciju (Ug=1,1, 0,7 ili 0,6 W/m2 K). Sa visokokvalitetnim okovima GU i ROTO, pos-tiže se maksimalna funkcionalnost prozora.

Drvo-aluminij

Drvo-aluminijski prozori su genijalan prizvod prozorskih sistema, jer toplina drveta sa unutrašnje strane pravi ugodan boravak u domu, dok je aluminij s vanjske strane otporan na sve vremenske uvjete, što omogućuje jednostavno i lako održavanje uz maksimalan komfor boravka i dugovječnost investicije.